مسعود دلپسند

مسعود هستم، باريستا، مدرس تخصصى قهوه

و فعال حرفه اى در صنعت قهوه با بيش از ۹ سال تجربه در حوزه باريستا، آموزش، دم آورى و راه اندازى كافه. مسير حرفه اى من باكار به عنوان باريستا آغاز شد و به مرور، با شركت در دوره هاى تخصصى بين المللى وتجربه تدريس، به آموزش و مربيگرى در حوزه قهوه هاى دمى، لاته آرت، كنترل كيفيت و درک و ارزيابى حسى قهوه پرداختم.

هدف من ارتقاى دانش تخصصى باريستاها و ارتقاء كيفيت قهوه در كافه ها و برشته كارى هاست. همواره در تلاش براى يادكيرى، انتقال دانش وساختن جامعه اى حرفه اى تر در صنعت قهوه هستم.

 

دوره هاى آموزشى كه با اساتيد ايرانى كذروندم:

دوره آموزشى باريستا وقهوه هاى دمى تاسطح بيشرفته

دوره آموزشى لاته آرت بيشرفته

دوره درى وارزيابى حسى قهوه (سنسورى) تاسطح بيشرفته

دوره شناخت دانه سبز قهوه ومبانى برشته كارى تاسطح متوسط

تجربيات آموزشى بين المللى

دوره حرفه اى برند illy ايتاليا باتدريس اساتيد بين المللى دانشكده قهوه ايلى
(2017)
دوره كاليبريشن داورى مسابقات باريستا وبروئينك باسرداور جهانى خانم
شاريبوا (2025)

سوابق شغلی

باريستا وهد باره سال

(ايلى كافه ، كافه قمر، جاست فرش، جيل يوينت جزيره كيش )
دوره شناخت دانه سبز قهوه ومباني برشته كارى تاسطح متوسط تجربه كاربا انواع مختلف قهوه ، دستكاه هاى اسيرسوو تسلط بر بخش بار سرد كافه ها.

راه اندازى كافه

كافه رسترى بيدار (ديباجى)
مشاوره وراه اندازى كامل كافه باتمركز بر فهوه تخصصى كافه شاى (سعادت آباد)
(طراحى منو، اموزش كاركنان واستقرار استاندارد هاى كيفى )
داور سنسورى جهارمين دوره مسابقات قهوه دمى ايران

مدرس دوره هاى تخصصى قهوه

بركزارى دوره هاى تركيبى مهارت هاى باريستا، لاته آرت وقهوه هاى دمى (آموزش سطح مقدماتى ومتوسط باتمركز بر تكنيك هاى عملى ومبانى تثورى بركزارى دوره هاى بيشرفته مديريت كنترل كيفي (QCM ) كافه ورُسترى.

رزومه من
نظرات هنرجویان
از رضایت شما ممنونیم