جستجو برای:
سبد خرید 0
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • وبلاگ
  • درباره ما
آموزش تخصصی آموزش باریستا
ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

ارسال مجدد رمز عبور یکبار مصرف (00:30)

عضویت

A password will be sent to your email address.

اطلاعات شخصی شما برای پردازش سفارش شما استفاده می‌شود، و پشتیبانی از تجربه شما در این وبسایت، و برای اهداف دیگری که در سیاست حفظ حریم خصوصی توضیح داده شده است.

ارسال مجدد رمز عبور یکبار مصرف (00:30)
آموزش تخصصی آموزش باریستا
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • وبلاگ
  • درباره ما
شروع کنید
آخرین اطلاعیه ها
لطفا برای نمایش اطلاعیه ها وارد شوید
0

وبلاگ

نکات طلایی دم‌ آوری قهوه

مهر 23, 1403
ارسال شده توسط masouddelpasand_2024
وبلاگ
نکات طلایی دم‌ آوری قهوه

در این مقاله قصد داریم شما را با نکات طلایی دم‌ آوری قهوه آشنا کنیم.

نکاتی وجود دارد که رعایت آنها باعث میشود قهوه دلنشین تری نسبت به سایر افراد میل کرد.

یکی از مهمترین سوالات و دغدغه هایی که بسیاری از افراد در هنگام درست کردن قهوه با آن مواجه هستند، نحوه دم‌آوری قهوه است که بتوان با استفاده از این روش قهوه مطلوبی آماده کرد.

برخی نکات به ظاهر کوچک میتوانند تاثیر فوق العاده ای در طعم قهوه داشته باشند.

دم آوری قهوه که جز برترین و بهترین نوشیدنی های جهان به حساب می آید و از معدود نوشیدنی هایی میباشد که در سرتاسر جهان شناخته شده است بسیار مهم می باشد.

مطالب پیشنهادی : زادگاه قهوه کجاست ؟ تاریخچه قهوه

نکات طلایی دم‌ آوری قهوه :

 

آب تسویه استفاده کنید

استفاده از آب تمیز و تصفیه شده برای قهوه ساز بسیار اهمیت دارد. آبی که ذرات معلق، کلر، مواد شیمیایی مضر و املاح بسیاری دارد، می‌تواند طعم و عطر قهوه را تغییر داده و باعث کاهش کیفیت قهوه شود. همچنین، رسوبات آب و ذرات معلق می‌توانند دستگاه قهوه ساز را آلوده کرده و عمر مفید دستگاه را کاهش دهند. بنابراین، تصفیه آب قبل از استفاده در قهوه ساز بسیار حائز اهمیت است.

  • بهبود طعم و عطر قهوه: استفاده از آب تصفیه شده می‌تواند طعم و عطر قهوه را بهبود بخشد و به خلق قهوه‌ای با طعم واقعی و خوشمزه کمک کند.
  • مرافبت از قهوه ساز: آب تصفیه شده کمترین میزان رسوبات را ایجاد می‌کند و می‌تواند از قهوه ساز در برابر آلودگی و خرابی محافظت کند.
  • افزایش عمر مفید دستگاه: با استفاده از آب تصفیه شده، رسوبات آب درون قهوه ساز کاهش می‌یابد و عمر مفید دستگاه افزایش می‌یابد.

بسته به نوع قهوه، به نوع آسیاب دانه‌ها دقت کنید

مهم بودن درجه آسیاب کردن قهوه

صرف نظر از روش دم کردن شما، تهیه قهوه شامل استخراج طعم و کافئین از تفاله قهوه است. هر چه دانه های قهوه خود را ریز تر آسیاب کنید، سطح در معرض تفاله ها را بیشتر می کنید و در نتیجه استخراج سریع تر حاصل می شود. به همین دلیل است که قهوه برای دستگاه‌ های اسپرسوساز خوب آسیاب می ‌شود، زیرا آب اسپرسو ساز خیلی سریع با فشار بالا از داخل تفاله عبور می ‌کند.

از طرف دیگر، دم‌ کردن سرد با قهوه درشت آسیاب شده تهیه می‌ شود،زیرا این روش استخراج سرد به قهوه اجازه می ‌دهد تا مدت زمان طولانی ‌تری (چند ساعت، در مقایسه با 30 ثانیه اسپرسو) در کنار آب بماند. اندازه آسیاب شدن قهوه می تواند بر طعم و بافت قهوه دم کرده شما تأثیر بگذارد.

قهوه را خوب تمپ کنید

مهم بودن درست تمپ کردن قهوه

دانه های آسیاب شده قهوه دارای تراکم و اندازه یکسانی نیستند؛ بعضی از ذرات نرم تر و بعضی سخت تر و فشرده تر بوده و اندازه یکسانی ندارند. در نتیجه در بین ذرات قهوه فضای خالی و هوا وجود دارد که این امر باعث می شود آب با سرعت بیشتری از میان قهوه آسیاب شده عبور کند و فرآیند عصاره گیری به درستی انجام نشود.

وقتی قهوه را به درستی تمپ کنید قطرات آب به طور یکسان از ذرات قهوه عبور میکنند.

قهوه مناسب بخرید

قطعا برای دم کردن یک فنجان قهوه خوب ، باید مرغوب ترین دانه های قهوه را انتخاب کنید. کیفیت و عطر یک فنجان از این نوشیدنی لذت بخش ، فقط به روش دم کردن قهوه بستگی ندارد، بلکه به نوع قهوه ای که انتخاب کرده اید و حتی نحوه رست قهوه نیز بستگی دارد.

نسبت آب به قهوه

نسبت اب به قهوه بسیار مهمه

یک مورد دیگر از نکات طلایی دم آوری قهوه مقدار عصاره گیری آن و غلظتی است که ما درون فنجان احساس میکنیم.حداکثر مقدار عصاره گیری از قهوه 30 درصد است، این به این معنی است که حداکثر مواد جامد محلول داخل قهوه 30 درصد می باشد، یعنی اگر ما 30 گرم قهوه داشته باشیم حداکثر می توانیم 9 گرم از آن را عصاره گیری کنیم و 21 گرم آن داخل آب،عصاره گیری نخواهد شد.

دمای آب در قهوه

برای بهترین عصاره‌گیری ، دمای آب باید بین 92 تا 96 درجه سانتیگراد باشد. آب با دمای پایین‌ تر باعث عصاره‌گیری کمتر و بی مزه شدن قهوه و بالعکس با دمای بیشتر باعث بیش از حد عصاره‌گیری کردن و از دست رفتن کیفیت و طعم قهوه میشود.

تمیزی دستگاه قهوه‌ساز

قبل از هر کاری مطمئن شوید که تمامی وسایل آماده‌سازی قهوه تمیز هستند.

آن ها را با آب بشویید و با دستمال کامل خشک کنید.

دقت کنید باقی مانده قهوه قبلی در دستگاه نمانده باشد؛ چون پس مانده‌ها طعم قهوه جدید را ترشیده می‌کند.

گرم کردن دستگاه

قبل از هر چیزی دستگاه را گرم کنید

قبل از هر کاری دستگاه را گرم کنید؛ انجام این کار تا حد امکان می‌تواند قهوه‌ای باکیفیت تر به شما تحویل دهد. انجام این کار باعث میشود تا دمای آب هنگام استفاده پایدارتر باشد و در نتیجه عصاره‌گیری قهوه بهتر انجام شود.

قهوه را تازه بخرید

قهوه تازه تهیه کنید

قهوه را به اندازه نیاز خود خریداری کنید، چون قهوه هنگامی که برشته میشود تا 4 هفته طراوت خود را حفظ میکند و به مرور زمان تازگی قهوه کم میشود. هنگامی که قهوه اسیاب میشود بعد از یک هفته عطر و طراوت خود را رفته رفته از دست میدهد.

سخن پایانی

یک قهوه خوب میتواند حال شما را برای کل روز عوض کند و حس و حال خوبی به شما بدهد. همانطور که دیدیم یک فنجان قهوه برخلاف اینکه ساده به نظر میرسد نکات مهمی دارد که همگی دست به دست هم می‌دهند که شما یک قهوه خوشمزه میل کنید و یک روز عالی داشته باشید.

قبلی تاریخچه قهوه-آشنایی با پیدایش قهوه، ایا کاشف قهوه یک بز بود؟
بعدی باریستا کیست و چه وظایفی دارد ؟ ( بررسی کامل شغل باریستا )

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نوشته‌های تازه

  • 10 مهارت ضروری که یک باریستا برای حرفه‌ای شدن باید بلد باشد!
  • چگونه یک باریستای حرفه‌ای شویم | آموزش از مبتدی تا حرفه‌ای
  • چای ماچا چیست؟ نوشیدنی که انرژی و آرامش را یک‌جا می‌دهد!
  • خواص قهوه چیست؟: ۱۰ خاصیت شگفت‌انگیز نوشیدن قهوه!
  • اهمیت کیفیت آب در قهوه: راز یک فنجان بی‌نقص

آخرین دیدگاه‌ها

  1. masouddelpasand_2024 در صفر تا صد رست قهوه: یک راهنمای کامل برای حرفه‌ای شدن
  2. Mobin در راهنمای کامل دم‌آوری قهوه با V60؛ از ابزار تا طعم نهایی
  3. masouddelpasand_2024 در صفر تا صد رست قهوه: یک راهنمای کامل برای حرفه‌ای شدن
  4. 09301198170 در صفر تا صد رست قهوه: یک راهنمای کامل برای حرفه‌ای شدن

بایگانی‌ها

  • سپتامبر 2025
  • آگوست 2025
  • فوریه 2025
  • دسامبر 2024
  • نوامبر 2024
  • اکتبر 2024

دسته‌ها

  • وبلاگ
  • درباره من

مسعود دلپسند هستم ، دانش آموخته ایلی ایتالیا ، مدرس قهوه و برگزار کننده دوره های تخصصی باریستا.

Youtube Instagram Whatsapp Telegram
  • اطلاعات تماس
  • تلفن تماس : ۰۹۱۲۲۳۷۳۱۹۳
  • ایمیل : Masoudcoffeetaster@gmail.com
  • مجوزهای سایت
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://masouddelpasand.ir/?p=561
ورود ×
ورود / عضویت
یک کد تأیید به شماره همراه شما پیامک خواهد شد
ادامه
ارسال مجدد رمز عبور یکبار مصرف(00:30)
  • (+98) Iran
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.